Wie zijn wij?

Op BloemenmaardanAnders.nl vindt u allerlei informatie over bloemen en planten. Wij bieden u informatie aan over allerlei mogelijkheden die u heeft om planten en bloemen in uw huis te plaatsen. Daarnaast geven wij u een aantal creatieve tips om uw bloemen en planten op een andere wijze te plaatse dan in een standaard vaas. Bij ons vindt u daarom ook informatie over bloemen en planten maar dan op een andere wijze.

Waarom schrijven wij blogartikelen op deze website?

Onze motivatie voor het schrijven van deze blog is dat wij u meer inzichten willen bieden om op een creatieve manier om te gaan met het plaatsen van bloemen en planten in uw woning of op kantoor. Daarom bieden wij ook een platform aan blogschrijvers om u als lezer te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen over bloemen en planten. Er is dus genoeg te lezen en te vinden op onze blog!

Wat is ons doel?

Het doel van de artikelen die wij plaatsen op onze website is dat we u als lezer willen informeren en inspireren. Of u nu een creatieve huisvrouw bent of een student die net voor het eerst op kamers gaat, in beide gevallen willen wij u genoeg informatie aanbieden over hoe u het beste om kunt gaan met bloemen en planten in uw woning.

Heeft u nog suggesties?

Wilt u meer weten of wilt u contact met ons opnemen? Via de contactpagina op onze website kunt u uw vraag stellen of uw suggestie naar ons toe sturen. Wij staan altijd open voor feedback en nieuwe tips uit de bloemen- en plantenwereld. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen!