Hoe kan ik bloemen op een leuke manier decoreren?

Waarschijnlijk kent u de gedachte wel: u koopt een fris bosje bloemen maar u weet niet hoe deze leuk kunt neerzetten in uw huis. U wilt immers niet altijd de bloemen in een standaard vaas plaatsen waar u altijd al uw bloemen in plaatst. Het is ook wel eens leuk om de bloemen op een originele manier in uw huis neer te zetten. Daarom geven wij u in dit artikel een aantal tips over hoe u uw bloemen op een leuke en originele manier in uw woning kunt plaatsen. Heeft u net een bosje bloemen gekocht? Leest u dan snel verder!

Trek uw eigen creatieve plan met een bosje bloemen

Als u een bosje bloemen heeft gekocht, hoeft u deze niet perse in een vaas te zetten zoals de bloemenwinkel de bos bij elkaar heeft gebonden. U kunt ook zelf hier creatief in zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld het bosje ook onderverdelen in allemaal kleine glazen (soms is het dan wel nodig om een stukje van de steel af te snijden) en kleurrijke bloemen met elkaar te combineren. Het lijkt dan net alsof u allemaal verschillende bosjes bloemen heeft staan.  Als u enkel wat losse bloemen heeft kunt u er ook voor kiezen om hiervan de steel korter te knippen en één of twee bloemen in verschillende mokken gevuld met water te plaatsen. Er zijn genoeg mogelijkheden om hier creatief mee aan de slag te gaan.

Bloemen aan de muur

Een ander creatief idee is om de bloemen aan uw muur te hangen. Nu denkt u waarschijnlijk: hoezo zou ik de bloemen aan de muur gaan hangen? Als u bijvoorbeeld een witter muur heeft kan het erg kleurrijk zijn om bloemen aan de muur vast te maken, het is dan wel aan te raden om verschillende kleuren bloemen op een muur vast  te maken. Het uiteindelijke resultaat is vaak verbluffend! Het enige nadeel hieraan is dat het relatief veel werk is om de bloemen aan uw muur te bevestigen en dat door gebrek aan water de bloemen niet heel lang goed zullen blijven. Dit kunt u eventueel voorkomen door vaasjes aan de muur te hangen.

Afbeeldingsresultaat voor bloemen aan muur

Probeer eens één van onze tips

Wilt u op een creatieve manier aan de slag gaan met bloemen? Probeert u dan eens één van onze tips uit dit artikel en fleur uw huiskamer op een originele wijze op.